Boetetarieven

IMG_0746Wie geleende materialen te laat terugbrengt, betaalt vanaf de 2de dag vertraging € 0,15 per boek per dag achterstand, evenals €  1,00 administratiekosten per maningsbrief.

Leners die een correct mailadres aan de bib hebben bezorgd, ontvangen de maningen via mail en betalen geen administratiekost.

Een 1ste maning wordt verstuurd na de 7de dag vertraging, een 2de na de 21ste dag en een 3de na de 42stedag. Indien de ontleende materialen na het sturen van 3 herinneringen niet ingeleverd zijn, zal de lener op basis van de factuur een vergoeding moeten betalen die gelijk is aan de vervangingswaarde van de materialen, verhoogd met de boete en administratiekosten.
Indien een lener na een 3de aanmaning geen gevolg geeft, zal hij geen materialen kunnen uitlenen tot hij zich weer in regel heeft gebracht.

Een openstaande schuld die te hoog wordt (meer dan € 5), moet eerst vereffend worden vooraleer je nog iets kan uitlenen of verlengen. Hiervoor heeft u de keuze uit betaling via Bancontact of via overschrijving op de rekening van de bibliotheek worden: BE95 0971 2238 1058 (met vermelding van de naam van de lener).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s