Betalen in de bib

Boeken te laat ingeleverd? Een dvd verloren? Een reservatie gedaan?
Bibbezoek is in principe gratis maar voor extra-dienstverlening wordt een bijdrage in de kosten gevraagd, en als je de regels niet respecteert, betaal je boete…

Indien we een correct e-mailadres van je hebben, krijg je maningen via e-mail; anders via brief maar dan betaal je per brief 1 € administratiekosten.

Uit veiligheidsoverwegingen en om de infobalie niet te overbelasten, worden geen cash betalingen aanvaard.
Je hebt de keuze uit betaling aan de balie met Bancontact of overschrijving op het rekeningnummer van de bib: BE 95 0971 2238 1058.
Heb je een betaalapp op je smartphone, voeg dit nummer toe bij je begunstigden, zodat het een kleine moeite is om aan de balie mobiel te betalen.

En dan nog dit: kleine openstaande schulden hoef je niet onmiddellijk te vergoeden. Zolang je schuldbedrag minder dan 5 € is, kan je blijven uitlenen.
Kaarten met meer 5 € openstaande schuld worden geblokkeerd. Uitlenen, verlengen en reserveren zijn dan niet meer mogelijk. Op geregelde tijdstippen worden deze leners hiervan op de hoogte gebracht en aangemaand hun schuld in te lossen.

Begrijp je niet hoe een bepaald bedrag op je lenerskaart is terechtgekomen? Aarzel niet om toelichting te vragen. Dit kan via mail of aan de balie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s