Veilig op het internet

Het zit tegenwoordig dagelijks in het nieuws: de bedreigingen van het internet. Phising-mails, ransomware, aanvallen op onze privacy… In een interactieve presentatie voor het grote publiek (jawel: ‘gewone’ mensen én mensen met veel ervaring zijn welkom) legt Filip Bourgeois uit hoe je gevaar kan herkennen en hoe je privacy bedreigd kan worden. Met praktische tips om er iets tegen te doen.

Wanneer? Donderdag 26 april om 19u30 in GC Felix Sohie
Inschrijven? vrijetijd@hoeilaart.be
Toegang gratis
Een organisatie van de Dienst Vrije Tijd & Welzijn

Een gedachte over “Veilig op het internet

 1. Beste,

  Ik volgde samen met mijn echtgenote de presentatie. We zijn zeer tevreden over dit initiatief. De presentatie was heel boeiend en leerrijk. Proficiat aan Filip voor de manier waarop hij dit deed. Ik heb meestal problemen om te verstaan wat er gezegd wordt omdat ik hoorproblemen heb. Bij hem kon ik alles goed verstaan en volgen.

  Een klein minpuntje was dat de letters A tot D op de kaarten die gescand werden, moeilijk leesbaar waren, maar misschien was dit om privacy redenen zodat de buren niet konden zien wat men stemde. Het is de eerste keer dat we met dit scannen te maken hadden. Ik vind dit wel een fijn systeem dat vlot verliep. Dit was een leuke ervaring.

  Al bij al een geslaagde avond.

  Bedankt en groetjes,

  Anne en Fons.

Reacties zijn gesloten.