Al gehoord over Bib aan Huis?

Momenteel telt de bib een twintigtal trouwe lezers die nooit een voet in de bibliotheek zetten. Zij worden bediend door een familielid, buur of sinds kort ook vrijwilligers.

Bib aan Huis is dé oplossing voor mensen die graag lezen of films kijken maar niet meer tot in de bib geraken. Ze worden regelmatig bezocht door iemand die de bibmaterialen bezorgt.

Hoe gaat het in zijn werk? Tijdens het eerste bezoekje worden de wensen van de klant genoteerd aan de hand van een vragenlijst. Graag een waar gebeurd verhaal of liever een spannende thriller? Mag het gewone druk zijn of heb je grote letters nodig? Een bezoekje om de 3 weken of enkel in de winter? Alles wordt onderling afgesproken en bijsturingen zijn altijd mogelijk: voortaan niet meer van die bloederige verhalen ajb. Het enige dat moet betaald worden is het jaarlijkse lidgeld van 5 €.

Wens je gebruik te maken van deze dienst of ken je iemand die ermee geholpen zou zijn, neem contact op met de bib. Dan maken we een afspraak met een vrijwilliger die je zal opzoeken en het nodige doen voor de inschrijving. Hier meer info over Bib aan Huis.