Bouw mee aan de Waanzinnige Boomhut

waanzinnige boomhutZaterdag 5 maart begint de Jeugdboekenweek in de bib en je zal het geweten hebben. Geprikkeld door het thema ‘Weg van de stad’ groeit er een boom midden in onze bib. Die willen we laten groeien tot de Waanzinnige Boomhut. Bouw je mee?

Hoe? Wel, iedereen kan zijn steentje bijdragen, of beter: zijn hutje, zijn waanzinnig droomhutje.  Heb je thuis geen knutselbank of weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Hier vind je alvast inspiratie die je op weg kan helpen. Of kom op de Jeugdboekendag van zaterdag 12 maart naar de grote boomhutknutselworkshop in de bib (van 10 tot 13 uur).

Praktisch: alle droomhutten die in de bib afgeleverd worden, krijgen een plekje in de boom. Maar zie het niet te groot. Laat ons zeggen “schoendoosformaat”. Laat de doos/hut aan de zijkant open zodat de inhoud zichtbaar blijft als ze in de boom hangt. En vergeet niet de naam/namen van de architect(en) op de achterzijde van je droomhut te vermelden. Want er hangt nog een wedstrijd aan vast.

Online Verkiezing van de Tofste Boomhut
Op 19 maart moeten de laatste droomhutten binnen zijn, want in de laatste week voor de paasvakantie, dus vanaf maandag 21 maart, organiseren we op deze site de online verkiezing van de  origineelste/coolste/modernste/grappigste… kortom tofste boomhut. Iedereen kan zijn stem uitbrengen. De boomhut die het meest stemmen krijgt, is de winnaar en krijgt een mooie prijs.

 

Een gedachte over “Bouw mee aan de Waanzinnige Boomhut

  1. Pingback: Jeugdboekenweek goed begonnen | Bib Hoeilaart

Reacties zijn gesloten.